Workshops

_Vall

Photography Workshop Session- AMDragan

Wedding Photography Workshop New York

 

6 thoughts on “Workshops


 • Salutare tuturor.
  Am participat la finele lui ianuarie 2016 la unul din numeroasele si frumoasele Workshop-uri ale “Draganilor”, Andra si Marius. A fost un workshop foarte interactiv, cu multe exemple si exercitii de compozitie ( ex: tu unde ai pune mirele si mireasa in poza asta si de ce ? ). Au fost 3 zile intense unde ni s-au furnizat foarte multe informatii pretioase. Un astfel de Workshop sau Photocamp( cum ii place Andrei sa-i zica ) iti “da un sut in fund ” si te propulseaza la alt nivel. Efectiv vezi altfel lucrurile dupa ce ai avut experienta asta. Iti dai seama ca doar cerul este limita, Din punctul meu de vedere, un astfel de Workshop este cea mai buna investitie pe care o poti face pentru businessul tau intr-ale fotografiei. Multi cred ca cel mai important lucru e investitia in aparatura, DAR se inseala. Cei care vreti sa va cresteti afacerea, cei care vreti sa evoluati, sa vedeti altfel lucrurile si sa obtineti imagini mai frumoase si de impact, nu ezitati sa mergeti la Workshop!
  Va doresc multa inspiratie si lumina buna !


 • Salut! 🙂 Am participat si eu alaturi de prietenul meu la workshop-ul din Cluj al “Draganilor”. A fost o experienta de neuitat! Nu o sa uit niciodata ca dupa prima zi de workshop nu am putut dormi deloc deoarece am fost atat de concentrata incat creierul meu o luase razna :)). Ceea ce mi-a placut foarte mult a fost modul prin care si-au prezentat ideile, exercitiile de creativitate, sinceritatea lor! Printre momentele de care o sa imi aduc mereu aminte se numara sesiunea de critica a lui Michel (care mi-a ridicat moralul si mi-a oferit foarte foarte multa incredere in mine) si conferinta de pe skype cu Pedro si Andrea. Multumim Andra si Marius pentru toate informatiile furnizate si pentru ca ne-ati crescut apetitul pentru fotografii mai bune si mai impresionante! V-am pupat 🙂


 • Buna
  Am participat si eu la Workshop-ul din ianuarie sustinut de Marius si Andra Dragan unde am avut parte de o experienta foarte utila care ma ajutat sa ma dezvolt.
  Au fost 3 zile placute unde am primit foarte multe informatii pretioase. Pe mine ma ajutat sa vad cu alti ochi fotografia si sa abordez alt tip de fotografie fata de ce facem inainte.
  Workshop-ul a fost foarte bine structurat cu foarte multe informatii de la compozitie, culoare, creativitate etc. mie in special mi-a placut jocul prin care aveai 6 imagini din reviste si trebuia sa le aranjezi in asa fel in cat sa spuna o poveste cum sa scris si mai sus ( ex: tu unde ai pune mirele si mireasa in poza asta si de ce ? ) critica de fotografataie.
  Vreau sa le mai multumesc inca o data lui Marius si Andra pentru toate informatiile ce le-am primit,


 • Din momentul in care s-a anuntat ca va avea loc un workshop sustinut de Andra si Marius Dragan, stiam ca este cheia mea pentru a deschide porti noi. Inainte de workshop eram foarte nerabdator, as fi dat si ceasul inainte doar sa stiu ca vine deja ziua aceea. A sosit momentul workshopului, unde am primit foarte multe informatii, fara secrete! Zilele acestea au avut un farmec aparte, e ca si cand deschizi ochii pentru prima data si descoperi lumea. Pentru mine a fost o propulsare puternica si de efect, care o sa-si puna amprenta pe munca mea. Daca ai posibilitatea de a merge la workshop, nu ezita! Cel mai bun lucru ce poti face, este sa investesti in TINE! 🙂


 • It’s pretty hard to describe in words the experience had at the workshop held in Cluj-Napoca.
  Andra and Marius are such a lovely, tender and open people that is impossible not to catch their positive vibes.
  It was interesting? YES!
  It was helpful and learned a lot of things? Decently YES!
  Should you got a ticket for the next workshop? YES, is mandatory! 🙂
  I’ve came back pumped up, eager to start the new season with more confidence and with an awesome experience between lovely people (teachers and students, too)!


 • Consider ca a fost investitia perfecta pe anul 2016 si va sfatuiesc sa faceti la fel. Chiar daca imi lipseau cateva obiective din geanta foto am ales sa invat inainte de a investi intr-un ghiozdan plin cu lucruri care daca nu sti cum sa le folosesti, le ai degeaba (parerea mea). A fost o experienta incredibila si as repeta-o de cate ori as avea ocazia. Am avut foarte multe de invatat si inca citesc odata pe saptamana notitele luate la WS. S-a vazut diferenta la prima sedinta foto de dupa WS, am fost mult mai atent la unele detalii care inainte nu le stiam sau nu le bagam in seama deoarece mi se pareau banale. Nota 10 pentru Andra si pentru Marius, care au dat tot din casa sa ne ajute sa evoluam. La fel si formatul WS-ului a fost super interesant si interactiv. Va multumesc inca odata si voi incerca sa particip si la urmatoarele sau macar la unul dintre viitoarele voastre workshopuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.