Dee & Wu

Cand ma gandesc la relaxare, din pricina faptului ca locuiesc intr-o zona muntoasa, visez ca sunt in natura, respir adanc aerul curat, simt verdele cum ma inconjoara cand ratacesc pe poteci neumblate, cautand fragi si intorcandu-ma in timp, in satul bunicilor mei.

Dee si Wu sunt indragostiti de munti si de frumos, sunt doi artisti tineri carora le-am raspuns cu drag invitatiei de a le fi fotograf.

Ideea unei nunti total neconventionale, cu prietenii aproape, fara tinute pretentioase, dans sub cerul liber, hamace si muuuulta distractie, ni s-a potrivit de minune. Marisel e o locatie de vis, in inima muntilor, unde Dee si Wu si-au construit propriul paradis, un apres ski genial, faimos printre iubitorii sporturilor de iarna si nu numai, locatie pe care au si folosit-o ca sa isi uneasca destinele in fata celor care conteaza cu adevarat - prieteni si familie, chiar si doi catei simpatici si un calut. Implicarea lor in pregatirea nuntii a fost mai mult decat imensa, ne-au povestit cu atata entuziasm despre cate minunatii au creat special, incat abia asteptam sa vina ziua cea mare (zi in care amandoi aveau mainile brazdate de atata munca, insa sufletele pline de multumire si recunostinta).

Dee si Wu, dorim sa va multumim din suflet pentru caldura cu care m-ati primit in trupa voasta, in casa voastra, in sufletele voastre! Abia asteptam sa revenim la voi "acasa", in munti!

Locatie: Dupa Schi la Wu

Flori: Buchetaria

Entertainment: Les Nuages

Leave a Reply

Your email address will not be published.