AMDragan PhotoCamp 2016

Ultimele 3 zile ale lunii ianuarie au insemnat un nou inceput: am sustinut primul nostru workshop specializat pe fotografia de nunta.

AMDragan PhotoCamp s-a adresat unui numar restrans de participanti pentru a putea raspunde cat mai bine nevoilor si asteptarilor acestora. Tocmai din acest motiv, locurile disponibile s-au epuizat in primele zile de la anuntarea evenimentului.

Alaturi de noi am avut 12 oameni minunati, plini de energie si dornici sa invete lucruri noi. Onoarea a fost cu atat mai mare cu cat alaturi ne-au fost fotografi veniti special din Suceava, Brasov, Tirgu Mures si chiar Londra.

Am discutat despre motivatie, inspiratie, creativitate, tehnici de compozitie, folosirea creativa a luminii si i-am avut alaturi de noi, in calitate de invitati speciali pe Michel Quijorna, impreuna cu Pedro Cabrera si Andrea Giraldo – unii dintre cei mai in voga fotografi de nunta pe plan mondial.

Locatia aleasa pentru desfasurarea photocamp-ului a fost Golden Tulip Ana Dome, locul perfect atat pentru partea teoretica a cursului, cat si pentru derularea activitatilor creative. Sesiunea foto demonstrativa a fost realizata cu ajutorul prietenii nostri fotogenici, Laura si Christian.

Multumiri speciale colegului nostru Madalin Sava pentru ajutorul nepretuit in organizare si making of, precum si lui Alin Sirb pentru fotografiile de backstage.

Va multumim si celor interesati de viitoarele editii ale AMDragan PhotoCamp si promitem sa va tinem la curent cu ultimele noutati!

Cu prietenie,
Andra & Marius